Siirry sisältöön

Honey Paw -siitepölynkeräin

1180040

Tehokas ja kätevä koko pohjan alalta keräävä siitepölynkeräin. Tarvitsee tuuletuspohjan toimiakseen. Tuuletuspohja ei kuulu hintaan.

30,80  24,84  alv 0%

Varastossa

kpl

Kuvaus

Siitepölynkeräin sopii tuuletuspohjan sisällä olevan lämpölevyn tilalle. Siitepölylle on runsaasti tilaa suojassa sateelta. Pesän tuuletus on keräimestä huolimatta tehokasta, eikä keräin rajoita pesän eloa ja aiheuta parveilua, kuten monet pesän edestä keräävät keräimet.
Mehiläiset osaavat myös heti kulkea siitä, koska pesän sisäänmeno on sama kuin ennenkin. Keräimessä olevista putkista kuhnurit ja työläisetkin päsevät ulos, mutta eivät sisäänpäin. Keräin on helppo tyhjentää pesän takaa.

Tyhjennys tulee tehdä päivittäin ja laittaa siitepöly pakastimeen ennen kuivausta. Pakastimessa säilytettyä “tuoretta” siitepölyä voi syöttää keväällä viikko tai kaksi ennen pajun kukintaa mehiläisille sekoittamalla sitä tomusokeriin suhteessa puolet ja puolet. Jauheen voi laittaa paperille kehien päälle vaikka puukehikollisen sulkuristikon avulla. Näin saa sikiöinnin hyvin käyntiin vähän etuajassa ja se voi vaikuttaa satoon paljonkin.