Tilaaminen ja toimitustavat

Toimitus- ja maksuehtomme löydät täältä.

Toimitustapojen kuvaukset

DB Schenker Noutopiste, hinta alkaen 7,80 €

DB Schenkerin noutopisteitä on lähes 1300 kpl ympäri Suomen K-ruokakaupoissa, R-kioskeissa, pakettiautomaateissa ja muissa paikallisissa yrityksissä. DB Schenkerin oman noutopistehaun löydät täältä.

Yhden lähetyksen paino enintään 20 kg. Lisäksi lähetyksellä on esimerkiksi tuotekohtaisia sekä mittoja ja tilavuutta koskevia rajoituksia. Schenkerillä ei toimiteta mm. vaarallisia aineita, varovasti käsiteltäviä tuotteita, mehiläisvahalevyjä tai yli 20 kg painavia kolleja.

Matkahuolto Lähellä, hinta alkaen 8,80 €

Toimitus Matkahuollon noutopisteeseen, myös pakettiautomaattiin. Noutopisteitä ovat K-kaupat, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Noutopisteet palvelevat K-kauppojen ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Matkahuollon noutopisteet löydät täältä.

Lisäpalvelut: Varoen käsiteltävä, suurikokoiset lähetykset, vaaralliset aineet

Yhden paketin paino enintään 30 kg, enintään viisi pakettia per lähetys. Lisäksi lähetyksellä on esimerkiksi mittoja ja tilavuutta koskevia rajoituksia.

Matkahuolto Kotijakelu, hinta alkaen 18,80 €

Kun paketti on valmiina toimitettavaksi, Matkahuolto lähettää sinulle viestin, jossa pyydetään vastaanottajaa sopimaan toimitusajan. Voit myös antaa luvan jättää lähetys ovelle, jos et ole kotona sitä vastaanottamassa.

Lisäpalvelut: Varoen käsiteltävä, suurikokoiset lähetykset, vaaralliset aineet

Yhden paketin paino enintään 35 kg. Lisäksi lähetyksellä on esimerkiksi mittoja ja tilavuutta koskevia rajoituksia.

Posti pikakirje, hinta alkaen 12,50 €

Pikakirjettä käytetään emojen lähettämiseen. Lähetys on perillä joko seuraavana tai toisena arkipäivänä postittamisesta, pikakirje jaetaan joka arkipäivä.

Hinta 12,50 € / 1-12 emoa.

Autorahti

Autorahti-toimitustavalla tilauksesi tuodaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen jakeluajankohdasta. Kuljetusyhtiö voi olla esimerkiksi DB Schenker, Kaukokiito tai Posti.

Nouto

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. Tilaus keräillään 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä ja saat ilmoituksen, kun tilaus on valmis noudettavaksi.