Tilaaminen ja toimitustavat

Toimitus- ja maksuehtomme löydät täältä.

Toimitustapojen kuvaukset

DB Schenker Noutopiste

DB Schenkerin noutopisteitä on lähes 1300 kpl ympäri Suomen K-ruokakaupoissa, R-kioskeissa, pakettiautomaateissa ja muissa paikallisissa yrityksissä. DB Schenkerin oman noutopistehaun löydät täältä.

Yhden lähetyksen paino enintään 20 kg. Lisäksi lähetyksellä on esimerkiksi tuotekohtaisia sekä mittoja ja tilavuutta koskevia rajoituksia. Schenkerillä ei toimiteta mm. vaarallisia aineita, varovasti käsiteltäviä tuotteita, mehiläisvahalevyjä tai yli 20 kg painavia kolleja.

Schenker-toimitukset lähtevät meiltä tiistaisin ja torstaisin.

Matkahuolto Lähellä, hinta alkaen 8,80 €

Toimitus Matkahuollon noutopisteeseen, myös pakettiautomaattiin. Noutopisteitä ovat K-kaupat, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Noutopisteet palvelevat K-kauppojen ja R-kioskien aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Matkahuollon noutopisteet löydät täältä.

Lisäpalvelut: Varoen käsiteltävä, suurikokoiset lähetykset, vaaralliset aineet (LQ, < 1 kg)

Yhden paketin paino enintään 30 kg, enintään viisi pakettia per lähetys. Lisäksi lähetyksellä on esimerkiksi mittoja ja tilavuutta koskevia rajoituksia.

Matkahuolto Kotijakelu, hinta alkaen 18,80 €

Kun paketti on valmiina toimitettavaksi, Matkahuolto lähettää sinulle viestin, jossa pyydetään vastaanottajaa sopimaan toimitusajan. Voit myös antaa luvan jättää lähetys ovelle, jos et ole kotona sitä vastaanottamassa.

Lisäpalvelut: Varoen käsiteltävä, suurikokoiset lähetykset, vaaralliset aineet (LQ, < 1 kg)

Yhden paketin paino enintään 35 kg. Lisäksi lähetyksellä on esimerkiksi mittoja ja tilavuutta koskevia rajoituksia.

Posti pikakirje, hinta alkaen 13,50 €

Pikakirjettä käytetään emojen lähettämiseen. Lähetys on perillä joko seuraavana tai toisena arkipäivänä postittamisesta, pikakirje jaetaan joka arkipäivä.

Hinta 13,50 € / 1-12 emoa.

Kaukokiito

Kaukokiito-toimitustavalla tilauksesi tuodaan ilmoittamaasi osoitteeseen. Kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen jakeluajankohdasta. Kuljetuksista vastaa Kaukokiito. Toimitustavan hinta määräytyy kuljetuksen rahdituspainon ja välimatkan perusteella. Käytettävissä VAK-kuljetuksissa ja suurikokoisissa lähetyksissä.

Nouto

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa. Tilaus keräillään 1-3 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä ja saat ilmoituksen, kun tilaus on valmis noudettavaksi.