Mesimestarin pehmeä hunaja

Mesimestarin hunaja

Mesimestarin pehmeä hunaja puristepullossa.
Mehiläisten hoitaja työssään

Mesimestarin hunajat ovat tunnettuja hienokiteisestä laadustaan

Kaikki Mesimestarin hunajat ovat Suomessa tuotettua ja valvottua laatutuotantoa. Hunajamme tulee kotimaisilta sopimustuottajiltamme sekä lähituottajiltamme. Tuottajamme mehiläiset keräävät mettä pääosin Etelä-Suomen alueelta, samalla tehden tärkeää pölytystyötään.

Otamme kaikista hunajan toimituseristä näytteet, jotka säilytämme kolmen vuoden ajan. Useimmista eristä lähetämme näytteet laboratorioon, jotta varmistumme hunajan puhtaudesta, aitoudesta ja jäämättömyydestä. Kaikki hunajamme pystytään halutessaan jäljittämään purkin parasta ennen -päivämäärän avulla purkupäivänä otettuihin näytteisiin.

Pehmeät Hunajat

Mesimestarin pehmeä hunaja on samettisen hyvää. Hunaja saadaan kiteytymään hienokiteiseksi ja pehmeäksi juuri oikealla liikuttelulla, sopivan viileässä lämpötilassa.

Mesimestarin pehmeä hunaja on saatavilla 350 ja 500 gramman pahvipurkeissa sekä kätevässä puristepullossa. Puristepullossamme on näppärä tippalukkosuutin, joka pitää korkin puhtaana.

Lohkeava hunaja

Se perinteinen valumaton hunaja. Lohkeava hunaja saa kiteytyä luonnolisesti tölkissä, jolloin siitä tulee kovempaa, eikä se valu lusikasta. Tällöin hunaja on helppo käyttää esimerkiksi teessä tai kahvissa. Viileä kiteytymislämpötila tekee myös lohkeavasta hunajasta hienokiteistä. Halutessaan lohkeavan hunajan saa juoksevammaksi esimerkiksi lämpöisessä vesihauteessa.

Luomuhunaja

Mesimestarin kotimainen luomuhunaja

Mehiläiset keräävät mettä parin kolmen kilometrin säteellä pesästään. Siksi luomuhunajaa saa tuottaa vain maaseutu- ja metsäympäristössä, kaukana vilkkaista teistä ja teollisuudesta.

Vain noin joka kymmenes suomalainen mehiläispesä kuuluu valvottuun luomutuotantoon. Nauti harvinaista herkkua Mesimestarilta: samettisen pehmeää, kuumentamatonta luomuhunajaa pieniltä suomalaisilta mehiläistarhoilta.

Ravintola-annos

Haluamme tarjota kotimaista hunajaamme myös annoskoossa, jolloin se on helppo tarjota esimerkiksi ravintoloissa sekä kahviloissa. Annospussimme on suunniteltu niin, että se on helppo avata kulmasta ja hunaja tulee ulos siististi puristaessa.

Annospussissa on 10 grammaa hunajaa ja ne on pakattu 100 kpl tarjoilulaatikoihin.