Hunajamme

Mesimestarin hunajat ovat tunnettuja hienokiteisestä laadustaan.

Kaikki Mesimestarin hunajat ovat Suomessa tuotettua ja valvottua laatutuotantoa. Hunajamme tulee kotimaisilta sopimustuottajiltamme sekä lähituottajiltamme. Tuottajamme mehiläiset keräävät mettä pääosin Etelä-Suomen alueelta, samalla tehden tärkeää pölytystyötään.

Otamme kaikista hunajan toimituseristä näytteet, jotka säilytetään 3 vuotta. Useimmista eristä lähetetään näyte laboratorioon, jotta varmistutaan hunajan puhtaudesta lähinnä antibioottien suhteen. Kaikki hunajamme pystytään halutessaan jäljittämään purkin parasta ennen päivämäärän avulla purkupäivänä otettuihin näytteisiin.

Pehmeät Hunajat.

Mesimestarin pehmeä hunaja on samettisen hyvää. Hunaja saadaan kiteytymään hienokiteiseksi ja pehmeäksi juuri oikealla liikuttelulla sopivan viileässä lämpötilassa. Mesimestarin pehmeä hunajaa on saatavilla 350- ja 500 grammaisissa pahvipurkeissa sekä kätevässä puristepullossa. Puristepullossamme on kätevä tippalukko suutin joka pitää korkin puhtaana.

Lohkeava hunaja.

Se perinteinen valumaton hunaja.

Lohkeava hunaja saa kiteytyä luonnolisesti tölkissä, jolloin siitä tulee kovempaa eikä se valu lusikasta. Tällöin hunaja on helppo käyttää esimerkiksi teessä tai kahvissa. Viileä kiteytymislämpötila tekee myös lohkeavasta hunajasta hienokiteistä.
Halutessaan lohkeavan hunajan saa juoksevammaksi esimerkiksi lämpöisessä vesihauteessa.

Lohkeava hunaja on 500g pahvisessa purkissa.

Ravintola-annos

Haluamme tarjota kotimaista hunajaamme myös annoskoossa, jolloin se on helppo tarjota esimerkiksi ravintoloissa sekä kahviloissa. Annospussimme on vinon mallinen jolloin se on helppo avata kulmasta ja hunaja tulee ulos siististi puristaessa.

Annospussissa on 10g hunajaa ja ne on pakattu 100kpl tarjoilulaatikoihin.