Siirry sisältöön

Olemme päivittäneet verkkokauppamme toimintoja. Mikäli huomaat käytössä ongelmia, voit myös soittaa meille: 040 663 6630. 

Puukehä Langstroth, viistetty ylälista 50 kpl

1330015

Erittäin korkealaatuisia Langstroth-puukehiä 50 kpl nipuissa. Tässä mallissa on viistetyt ylälistat.

42,00  33,87  alv 0%

Varastossa

kpl

Kuvaus

Erittäin korkealaatuiset Langstroth-puukehät on valmistettu pääosin oksattomasta puusta. Kehissä on valmiiksi poratut reiät, joihin sopivat sekä messinki- että teräsholkit. Kehien ylälista on viistetty.

Kasauksessa kannattaa käyttää liimaa. Esim. Kiillon B3 kosteudenkestävä puuliima on helppo vedellä ohennettuna levittää päätylistanippuun (esim. 10 kpl kerrallaan) pienellä maalipensselillä. Kasauksen voi tällöin tehdä hakaspyssyllä 38 mm hakasilla yläsuunnasta, tai 25 mm nauloilla kehälistan sivulta päin.

Puukehät kannattaa kasata huolella ja käyttää 0,5 mm teräslankaa, niin ne voi käyttää useampaan kertaan lipeäkeiton jälkeen. Se säästää rahaa ja aikaa.

Kannattaa huomata myös oikea lankojen määrä ja vahoitustekniikka. Langstroth-kehässä tulisi olla neljä lankaa. Alalistassa ei saa olla uraa pohjukkeelle, vaan pohjukeen pitää jäädä noin 5 mm irti alalistasta. Vaha venyy ja menee hieman kuprulle lämmön ja hunajan vaikutuksesta, ellei alalistaan jätetä hieman rakoa.