Siirry sisältöön

Olemme päivittäneet verkkokauppamme toimintoja. Mikäli huomaat käytössä ongelmia, voit myös soittaa meille: 040 663 6630. 

Oksaalihappo­kaasutin Oxalika Pro Sprint

5530052

Oxalika Pro on uuden sukupolven työkalu oksaalihappokäsittelyyn! Kaasutin toimii Makitan 18V akulla, joten johdot ja mukana kannettavat akut ovat historiaa.

Oksaalihapon annostelu on helppoa ja määrä on aina oikea ilman erillisiä mittavälineitä. Yhdellä akulla (5 Ah) voidaan käsitellä jopa noin 40 pesää. Akku tai laturi eivät sisälly toimitukseen.

 

390,00  314,52  alv 0%

Varastossa

kpl

Kuvaus

Oxalika Pro on uuden sukupolven työkalu oksaalihappokäsittelyyn! Kaasutin toimii Makitan 18V akulla, joten johdot ja mukana kannettavat irralliset akut ovat historiaa.

Oksaalihapon annostelu on helppoa ja määrä on aina oikea ilman erillisiä mittavälineitä. Annostelija on säädettävä, joten oksaalihapon määrä voidaan asettaa helposti omaan tarpeeseen sopivaksi. Yhdellä akulla (5 Ah) voidaan käsitellä jopa noin 40 pesää. Akku tai laturi eivät sisälly toimitukseen.

Laitteella on kahden vuoden valmistajan takuu, jota voit pidentää vielä vuodella rekisteröimällä tuotteen valmistajan omilla verkkosivuilla.

Sisältö piilotettu evästeasetusten vuoksi. Hyväksy preferences, statistics, marketing -evästeet, jotta voit katsoa sisällön.