Siirry sisältöön

Olemme päivittäneet verkkokauppamme toimintoja. Mikäli huomaat käytössä ongelmia, voit myös soittaa meille: 040 663 6630. 

Saippuamassa aktiivihiili

8420150

Helppokäyttöisestä aktiivihiiltä sisältävästä saippuamassasta valmistat nopeasti ihania saippuoita itsellesi tai lahjaksi. Sulata, lisää tuoksut, värit, öljyt tai koristeet – saippua on käyttövalmis parissa tunnissa. Saippuan teko valmismassasta ei vaadi lipeän käyttöä ja on turvallista askarrella myös lasten kanssa.

8,50  6,85  alv 0%

8.5

kpl

Kuvaus

Helppokäyttöisestä aktiivihiiltä sisältävästä saippuamassasta valmistat nopeasti ihania saippuoita itsellesi tai lahjaksi. Sulata, lisää tuoksut, värit, öljyt tai koristeet – saippua on käyttövalmis parissa tunnissa. Saippuan teko valmismassasta ei vaadi lipeän käyttöa ja on turvallista askartella myös lasten kanssa.

Itsetehty saippuapala on myös uniikki ja käytännöllinen lahja.

Syväpuhdistavan aktiivihiili-saippuan ohje:

0,5 kg Aktiivihiili -saippuamassaa

2-5 ml Eteeristä öljyä (Mänty, laventeli, sitruunaruoho tai teepuu)

Jos haluat kuorivaa saippuaa, voit lisätä 1-2 tl kahvinpuruja, hienoaa suolaa tai muita hienojakoisia kuorivia ainesosia.

Vinkki: Kauraleseillä saat saippuaan erittäin hellävaraisen kuorivan vaikutuksen. Hoitavaa vaikutusta pystyt tehostamaan lisäämällä saippuamassaan kosteuttavia öljyjä (max 1 tl/1kg) tai Mesimestarin hunajaa.

  • Varaa tarvitsemasi aineet käden ulottuville.
  • Pilko saippuamassa veitsellä pienempiin paloihin.
  • Ota mikron kestävä astia ja sulata mikrossa haluamasi määrä massaa. Voit sulattaa massan myös vesihauteessa. Varo liiallista kuumentumista tai kiehumista.
  • Lisää seuraavaksi eteerinen öljy ja muut aineet.
  • Kaada massa muottiin
  • Anna saippuan jähmettyä loppuun kunnolla ja irrota se sitten muotista.
  • Paketoi kauniisti tai ota heti käyttöön.

Aktiivihiili saippuamassan ainesosalista: Glyseriini, vesi, propyleeniglykoli, natriumstearaatti, natriumkloridi, sorbitoli, natriumlauraatti, natriumlauryetisulfaatti, dinatriumlaurettisulfosuktinaatti, aktiivihiili, steariinihappo, steariinihappo, lauriinihappo, natrium EDTA, valkoinen kosmetiikka pigmentti.

Vastaavat tuotteet