Huippu linkoja jokaisen tarpeisiin!

Varastostamme löytyy suuri valikoima erilaisia linkoja. Linkoja pääsee halutessaan katsomaan ja vertailemaan myymälässämme. Valikoimaa on niin pienistä aloittelijan kahden kehän manuaali lingoista, suuriin ammattimaisiin automatisoituihin vaaka-akselilinkoihin.

Tunnetun, linkomarkkinoilla paikkansa ansainneen, Puolalaisen Lysonin valmistamia linkoja meiltä löytyy kahta eri sarjaa. Edukkaampi sarja Minima on hinta-laatusuhteeltaan täydellinen ja niitä löytyy sekä manuaalisina, että moottorisoituina versioina. Linkoihin saa kerralla mahtumaan 4 kehää. Akselittomaan Minima manuaalilinkoon saa kerralla jopa 8 Farrar kehää. Toinen Lysonin sarja Classic on puolestaan hieman järeämpää tekoa. Classic sarjan lingot ovat automatisoituja ja niistä löytyy niin 30 ja 56 kehän tähtilinkoja kuin myös kääntyväkorisia neljän ja kuuden kehän linkoja. Lisäksi isompia Lysonin linkoja tilataan tehtaalta asiakkaan toiveen mukaan. Lysonin lingoilla on kahden vuoden takuu.

Markkinoiden laadukkaimpiin lukeutuvat puolestaan Saksalaiset Carl-Fritz lingot, jotka on todella tehty saksalaisella tarkkuudella ja huolellisuudella. Lingoissa on saumaton pohja jonka ansiosta lingon saa helposti täysin tyhjennettyä eikä hunajaa jää likaantumaan saumoihin. Lingoista saa lisäksi muokattua linkouksen jälkeen pakkausastian, jolloin säästyt erillisen pakkausastian hankintakuluilta ja säästät toki myös tilaa. Carl-Fritz linkoja meiltä löytyy niin pieni neljän kehän kokoinen manuaalilinko, 4 kehän moottorisoitu linko sekä 16 Langstroth ja 28 Farrar kehän tähtilinko. Ja kirsikkana kakun päällä vielä 6 kehän kääntyväkorinen automaattilinko. Myös Carl-Zritzin isompia linkoja saadaan tilattua asiakkaalle. Näissäkin lingoissa on kahden vuoden takuu.

Vaaka-Akselilingot ovat puolestaan Mesimestarin omaa nimeä kantavia vankalla ammattitaidolla valmistettuja linkoja. Vaaka-akselilinkoja on sekä 40 kehälle että 80 kehälle. Näihin linkoihin saa ammattimainen tarjaaha meiltä hankittua koko linkolinjaston kaikkine herkkuineen.