Verkkokauppamme toimituskuluista.

Tähän artikkeliin halusimme listata esimerkkejä lähetyksistä, kuinka postikulumme niissä määräytyvät. Emme ole halunneet sisällyttää toimituskuluja tuotteiden hintoihin, koska mehiläishoidossa tarvitaan niin erikokoisia tarvikkeita ettei kultaista keskilinjaa löydy (esim. emonkasvatustarvikkeet vs. pesäkalusto.

Käytämme verkkokauppalähetyksissämme pääsääntöisesti matkahuollon pakettipalvelua. Koska paketit ovat isoja mutta kevyitä, suurimmassa osassa lähetyksistä hinta määräytyy tilavuuden mukaan. Verkkokauppaostoksiin on lisäpalveluna myös Matkahuollon Jakopaketti-palvelu, jos haluaa paketit suoraan kotiovelle. Veloitamme palvelusta 10€ (Jakopaketti 08-16) tai 15€ (kotipaketti 16–>) normaalin toimitusmaksun päälle. Jos haluat käyttää toimituksen kotiovellesi muistathan ilmoittaa siitä tilauksen vahvistusta tehdessäsi lisätieto kommenttiosioon ja myös kumpaa toimitusta käytämme.

ESIMERKKEJÄ POSTIKULUISTA:

Tarhaaja A tilaa 2 laatikkoa 450g lähiniityn-muovipurkkeja, laatikot itsessään ovat kevyitä (n, 13kg) mutta niiden tilavuuspaino on 32kg joten lähetyksen hinta määräytyy 32kg mukaan.

2x 32kg + monikollilähetys = lähetyksen hinta on yhteensä 23€. Yhden laatikon lähetyskulujen ollessa 15€.

Hoitaja B tilaa 500g lasipurkkeja laatikollisen. Laatikko painaa 15kg, joka on korkeampi kuin 12kg tilavuuspaino. Lähetyksen hinta määräytyy painon mukaan, lisänä lähetyskuluihin tulee varovasti käsiteltävän tavaran maksu.

1x 15kg+ varovasti käsiteltävä lisämaksu = lähetyksen hinta on 15€. Kahden laatikon lähetyskulujen ollessa 23€

Hoitaja C tilaa 7 Honey Paw Langstroth-osastoa, lähetys ei juurikaan paina mutta tilavuuspaino on 42kg. Lähetyskulut ovat tälläiselle laatikolle 15€.

HUOM! Vaarallisten aineiden lähetyksiin (hapot) tulee lisänä VAK-käsittely maksu 10. Jos sinulla on kysymyksiä lähetykskuluista asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne numerossa: +358 40 663 6630