Siirry sisältöön

Emo, tuonti Italialainen

1000010-19

Alkukesästä saatavat Italialaiset tuontiemot. Hinta varmistuu keväisin.
Emotilaukset ovat sitovia.

 

40,00  32,26  alv 0%

40

40

40

40

40

40

kpl

Kuvaus

Pesien lisääminen, eli jaokkeiden teko on paljon helpompaa ja tehokkaampaa kesän alussa, jolloin Mesimestarin emoja ei vielä ole saatavissa.

Toimitukset toukokuun alusta kesäkuun loppupuolelle.
Heinäkuussa, kun Mesimestarin kannan emoja on saatavissa, emme tuo italialaisemoja.

Emo toimituksissa aina säävaraus.

Emojen asetus pesään lähetyshäkissä

Pesästä on poistettava vanha emo tai varmistettava ettei jaokkeeseen joudu emoa sikiökakkujen mukana. Seuralaismehiläisten poisto ei ole välttämätöntä.

Poista lähetyshäkin sokeritaikinapäässä olevat läpät, 1-2 riippuen lähetyshäkin mallista. Mehiläiset syövät aikalukkona toimivan sokeritaikinan pois ensin pienemmältä puolelta, jolloin työläiset pääsevät tutustumaan emoon. Lopulta kun taikina on syöty myös isommalta puolelta emo pääsee pois häkistä. (Näin häkissä jossa on 2-osainen ruokataikina)Jos ruokataikina on kovaa, tee pieni reikä tikulla sekä kostuta ruokaa tiputtamalla hieman vesitippoja ruuan päälle
Häkki ripustetaan roikkumaan sikiökakkujen väliin tikkua tai ruohonkortta hyväksikäyttäen. Pesän tulee antaa olla rauhassa 8-9 päivää, jonka jälkee tarkistetaan emon vastaanotto ja sikiöinti. Mahdolliset hätäkennot tuhotaan, jos emo on vastaanotettu.

Vastaavat tuotteet